heinä 292011
 

Täydennyspaketti ja sukat kirjekuoressa löytyivät postista. Täydennyspaketissa oli myös uudet Salomonin Ortholite-pohjalliset, jotka taustajoukot löysivät kauppakeskus Sellon Partioaitasta, jossa kauppias otti ne hyllyssä olevista kengistä. Suuri kiitos sinne minne se kuuluu. Eikä siinä kaikki, kauppias hankki toisetkin uudet pohjalliset varalle. Molemmat parit toki maksoivat jotain, mutta hyvää palvelua kuitenkin.

Ruokakaupasta hain liha-juures- ja kalaliemikuutiot, aromisuolaa ja yrttipippuria illallisten mausteiksi sekä suklaalevyn ja kaurakeksejä.

Täällä on tänään helteinen sää, eli kuuma eikä pahemmin tuulta, joten söin ison jätskin. Kolikot ovat niin painavia, että tulin tuhlaamaan niitä vielä pullakahville. Oikeammin sen takia ettei tällä hetkellä tee mieli lähteä hikoilemaan, odottelen mieluummin illan viilentymistä, nyt siihen on vielä varaa kun valoisaa riittää läpi yön.

Tämän jätskittelyn ja pullailun jälkeen en odota, että heti huomenna tekisi mieli monenlaista ruokaa. Ehkä vasta ylihuomenna.

  2 kommenttia - “Kilpisjärveltä kohti Kautokeinoa”

  1. moi, terkkuja kaikilta meiltä ja hyvää loppumatkaa :) millon olet tulossa kotiin, onko päivä jo tiedossa ? :)

    • Kiitos, kiitos. Teilläkin viimein yhteys internetin ihmeelliseen maailmaan.

      Koti, hmm. Toissa iltana kun kuvailujen jälkeen menin telttaan ja makuupussiin, kuuntelin musiikkia, tunsin oloni kotoisaksi. Ensimmäisen kerran sellainen mukavuuden tunne, kahden kuukauden teltassa asumisen jälkeen. Mutta etelään uskoisin suuntaavani syyskuun 20. päivän tienoilla.